BEZ LEPKU Zväčšiť
 

Hovädzie medailónky na zelenine

 
Tri kúsky hovädzích medailónkov so zeleninou a omáčkou.
Dostupnosť Skladom za 3-5 pracovných dní (> 50 ks)
Môžeme doručiť do
10.11.2020
€4,90 / ks
   
Kód tovaru VIC92
Kategória Nízkosacharidové potraviny
 

Tri kúsky hovädzích medailónkov (75% podiel kvalitného chudého hovädzieho masa a 25% podiel rastlinných bielkovín) so zelenými fazuľkami a mrkvou v jemnej omáčke.

Doprajte si luxus, pohodlie a kvalitu aj v proteínovej diéte. Naše hotové jedlá sa vďaka špeciálnej fyzikálnej konzervačnej metóde nemusí uskladňovať v chlade, ale môžete ich uchovávať pri izbovej teplote. Ide teda o ideálne jedlo do práce, kde nieje čas ani priestor na prípravu čerstvého proteínového jedla.

Príprava: jedlo je už hotové. Stačí vidličkou prepichnúť obal a ohriať cca 1 - 2 minúty v mikrovlnnej rúre, prípadne vo vodnom kúpeli (bez prepichnutia vidličkou).

Trvanlivosť: bežná trvanlivosť je 6 - 12 mesiacov.

Základné parametre:

  • vysoký obsah kvalitných bielkovín
  • nízky obsah cukru
  • vysoký obsah vlákniny
  • žiadne farbivá a konzervanty
  • jednoduchá príprava a uchovávanie proteínového jedla
  • znamenitá chuť

Toto hotové jedlo je vhodné v prvej fáze proteínové diéty. Odporúčame maximálne 1 hotové proteínové jedlo denne.

Váha porcie: 270 g

Zloženie: 33 % hovädzie medailónky (hovädzie mäso 75%, voda, rastlinné bielkoviny, soľ), fazuľové lúsky 23 %, voda, mrkva 11 %, mliečna bielkovina, bylinky, smotana, vláknina, paradajkový koncentrát, prírodné aróma, slnečnicový olej, zahusťovadlá (guarová guma), korenie.

Alergény: mlieko

PRIEMERNÁ VÝŽIVOVÁ HODNOTA PRODUKTU

Energetická hodnota

Na 100g

Na 1 porciu 270g

kJ

368

995 

Kcal

88

237

Výživové hodnoty

   

Bielkoviny (g)

10,9

29,4

Sacharidy (g)

3,6

9,7

z toho cukry (g)

0,8

2,1

Tuky (g)

2,6

7,1

z toho nasýtené mastné kyseliny (g)

1,0

2,8

Vláknina (g)

3,2

8,5

Soľ (g)

0,62

1,68 

 

Hmotnosť 0.27 kg
Sacharidy na porciu (?) do 10g
Kalórie na porciu (?) 201-250 Kcal
Pôvod EU

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: