Popis
Kúsky kuracieho mäsa v orientálnej sladkokyslej úprave WOK s bambusovými výhonkami s jemnou pikantnou chuťou.
Doprajte si luxus, pohodlia a kvalitu aj počas proteínovej diéty. Naše hotové jedlá sa vďaka špeciálnej fyzikálnej konzervačnej metóde nemusia skladovať v chlade, ale môžete ich uchovávať pri izbovej teplote. Ideálne jedlo do práce, kde nieje čas ani priestor na prípravu čerstvého proteinového jedla.
Príprava: jedlo je už hotové. Stačí vidličkou prepichnúť obal a ohriať cca 1 - 2 minúty v mikrovlnnej rúre, prípadne vo vodnom kúpeli (bez prepichnutia vidličkou).
Trvanlivosť: bežná trvanlivosť je 6 - 12 mesiacov.
Základné parametre:
- vysoký obsah kvalitných bielkovín
- nízky obsah cukru
- vysoký obsah vlákniny
- žiadne farbivá a konzervanty
- jednoduchá príprava a uchovanie proteinového jedla
- znamenitá chuť
Toto hotové jedlo je vhodné v prvej fáze proteinovej diéty. Odporúčame maximálne 1 hotové proteinové jedlo denne.
Váha porcia: 270 g
Zloženie: kuracie prsia 37 %, cibuľa, bambusové výhonky, voda, mrkva 10%, paprika 4%, ocot, vláknina, mliečna bielkovina, soľ, paradajkový koncentrát, modifikovaný škrob, paprika, xantanová guma, guarová guma, sukraloza, farbivo: karamel.
Alergény: mlieko
PRIEMERNÁ VÝŽIVOVÁ HODNOTA PRODUKTU
Energetická hodnota |
Na 100g |
Na 1 porciu 270g |
kJ |
285 |
771 |
Kcal |
68 |
183 |
Nutričné hodnoty |
||
Bielkoviny (g) |
10,8 |
29,2 |
Asimilovateľné sacharidy (g) |
2,1 |
5,7 |
z toho cukry (g) |
1,9 |
5,1 |
Tuky (g) |
1,0 |
2,7 |
z toho nasýtené mastné kyseliny (g) |
stopy |
stopy |
Vláknina (g) |
3,6 |
9,7 |
Soľ (g) |
1,13 |
3,05 |
Hmotnosť | 0.27 kg |
Sacharidy na porciu (?) | do 10g |
Kalórie na porciu (?) | 151-200 Kcal |
Pôvod | EU |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Francúzska značka DIETImeal s 20-ročnou praxou, je popredným výrobcom produktov s vysokým obsahom bielkovín. Dietimeal, ktorý je obchodným partnerom spoločnosti Dietifrance, je špecialistom na kvalitné výživové riešenia pre plány na chudnutie.