Popis
Cestoviny fusilli sú jedlom s veľmi vysokým obsahom proteínov a nízkou kalorickou hodnotou. Odporúčame uvariť cestoviny vo väčšom objeme osolenej vody.
Proteínové cestoviny možno konzumovať za studena ako cestovinové šaláty alebo teplé, zmiešané s hubami či uvarenou zeleninou. Proteínové cestoviny možno i zapekať. Pri úprave cestovín použite povolené druhy zeleniny pre jednotlivé fázy.
Bežná trvanlivosť: 12 - 18 mesiacov
Zloženie: hrachovej bielkoviny, srvátkové bielkoviny, pšeničná múka, pšeničné bielkoviny, pšeničná vláknina, akáciová vláknina, vaječný bielok, stabilizačné látka: guarová guma, psyllium.
Alergény: pšenica, vajcia, mlieko. Spracované na zariadeniach spracovávajúcich tiež sóju, ovos, orechy, vlčí bôb a sezam.
Nutričné hodnoty
Energetická hodnota |
Na 100g |
Na 1 porciu 50g |
kJ |
1422 |
711 |
Kcal |
341 |
170 |
Výživové hodnoty |
||
Bielkoviny (g) |
60 |
30 |
Sacharidy (g) |
14,2 |
7,1 |
z toho cukry (g) |
0,8 |
0,4 |
Tuky (g) |
3 |
1,5 |
z toho nasýtené mastné kyseliny (g) |
0,54 |
0,27 |
Vláknina (g) |
8 |
4 |
Soľ (g) |
0,55 |
0,28 |
Hmotnosť | 0.05 kg |
Pôvod | Taliansko |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Spoločnosť Fooditalia vznikla v roku 2005 a hneď od začiatku sa zameriavala na potraviny, ktoré budú mať nízky obsah uhľohydrátov a cukru. Práve preto dala spoločnosť zbohom nezdravým potravinám a dala im výstižné meno Ciao Carb (v preklade Ahoj uhľohydráty). Množstvo skúseností a nesmiernej vášne dala do produktov, ktoré si môže každý vychutnať.