Otestovali sme syrové snacky Groksi

Náš e-shop chce ponúkať hlavne chutné potraviny, a preto sme začali testovať výrobky. Niektoré testujeme vopred, s niektorými som sa už stretla, a preto ich máme v ponuke a niektoré sú pre vás aj pre nás nové, a tak ich postupne ochutnávame. Je pre nás veľmi dôležité, aby ste svoje hodnotenia na produkty dávali aj vy, lebo koľko ľudí toľko chutí. Ja milujem strukoviny, škoricu, citrusy, kvasáky, čierne pelendreky, klobásy a medzitým, ako to čítate, možno na polku z toho poviete fuuuj. Je to normálne a radi budeme, keď na väčšinu našich produktov poviete: mňam :)

Je to už pár dní, čo som poškulovala po neotvorených sáčkoch nízkosacharidových syrových snackov. No mali sme s partnerom mlsnú chvíľku a pustili sme sa do ochutnávky. Ak patríte k osobám, ktoré si radi objednávajú quatro formaggi pizzu, cestoviny a sendviče syr a syr, tak určite čítajte ďalej.

Nízkosacharidové syrové snacky

Keď prišla krabica s produktami a zbadala som to malé vrecká, tak najprv som sa aj zľakla, ale vedzte, že tých 24g bohato stačí. Po otvorení som našla také malé syrové krekry s intenzívnou vôňou syra. Sú okrúhle, ale hrubšie ako chipsy. Pre mňa sú to také roztomilé syrové chrumky, ktoré sa vyrábajú z talianského syra Grana Padano. Podľa odporúčania výrobcu sú vhodné ako snack, do šalátov a do polievok, ako krutóny.

Detail nízkosacharidových syrových krekry

Chuť nízkosacharidových krekrov

Majú intenzívnejšiu chuť syra, ktorá je cítiť hneď od začiatku. Takže prvé sme dali klasické a bol to čistý syr, na to sme otvorili mix semienok, a tie mne až tak neladili, zatiaľ čo partner si pochutnal aj na tých. Tretie sme otvorili s príchuťou pizza. Skvele voňali, perfektne vyzerali, tak paprikovo a chuť božská. O tieto sme sa skoro pobili :D. Na druhý deň som otvorila rozmarínové a k nim som natočila aj video, ktoré si môžete pozrieť nižšie. Sú veľmi dobré a tiež si u mňa získali miesto v komore.

TIP PRE VÁS:

Mne by sa veľmi hodili k týmto snackom dipy alebo naše banderos salsy. Napríklad si môžete urobiť jednoduchý dip s bielym jogurtom a doň roztlačíte  2-3 strúčiky cesnaku a zamiešajte. Dajte ho do chladničky a počkajte asi 30 minút, aby sa prepojil jogurt s cesnakom.

banderos

 

Syrové snacky Groksi https://www.lubito.sk/syrovy-snack-groksi/

Testovala: Danka