Top 10 obľúbených low carb potravín

Naše low carb potraviny sú veľmi obľúbené pre ľudí v diéte, keto diéte alebo jednoducho pre všetkých, ktorý si chcú dať niečo sladké bez výčitiek. Preto sme pre Vás vytvorili zoznam tých najobľúbenejších lowcarb potravín. Dalo by sa povedať, že je to viacmenej zoznam tých najobľúbenejších lowcarb sladkostí. 

Naše potraviny sú obľúbené hlavne preto, že obsahujú minimálne množstvo sacharidov vo forme cukru. Vďaka tomu je možné tieto potraviny konzumovať a udržať si normálnu hladinu cukru. Nízky príjem sacharidov pomáha zredukovať hmotnosť a na tomto princípe je založená aj keto diéta. 

Nie každý však chce byť v ketodiéte, niektoz vás si rád dopraje aj niečo sladké a bez výčitiek.

1. Low carb tyčinky denuts

Pre milovníkov sladkostí s nízkym obsahom cukrov je vhodná alternatíva med a oriešky. Tyčinka denuts má skvelú chuť chrumkavých orieškov, semienok a medu s obsahom vitamínov, minerálov a ďalších blahodarných látok. Vhodná aj pri keto diéte.

Lowcarb tyčinka denuts

 low carb tyčinka s orieškami

2. Low carb Maslový croissant premium

Tento lowcarb maslový croissant je výnimočný v tom, že obsahuje viac proteínov a vie dobre zasýtiť.
Je to dietny croissant. Jeden z najobľúbenejších produktov z nášho obchodu, teraz vo verzii aj do najprísnejších fázy diéty!  Vhodný aj pri keto diéte.

Lowcarb maslový croissant


lowcarb croissant

3. Croissant s kakaovo-orieškovou náplňou

Pre milovníkov croissantov s nízkym obsahom cukrov je vhodná alternatíva náš lowcarb croissant s jemnou kakaovo - orieškovou náplňou. Má len 12g sacharidov na 100g a z toho cukry len 1g.

Lowcarb kakaový croissant

 low carb kakaovy croissant

4. Proteínové keto chipsy

Tieto proteínové keto čipsy si obľúbite. Majú výbornú chuť a sú ozaj chrumkavé. 

  • sú low carb, teda majú nízky podiel sacharidov oproti bežným chipsom, ktoré mávajú 70g sacharidov na 100g
  • jedno vrecko chipsov obsahuje 16g bielkovín
  • majú nížší obsah tuku
  • vhodné pre akúkoľvek diétu na mlsanie, chudnutie, alebo pre diabetika

Proteínové keto čipsy

 proteínove keto cipsy

5. low carb Syrový snack GroksI

Lahodný Snack s názvom Groksi. Lahodné a chrumkavé kúsky sušených syrov. 

Syrové kúsky Groksi sú získavané odparením vlhkosti zo syra, ktorý je tak redukovaný z 33 - 40% na finálnych 3 - 4% výsledného produktu. Zachovávajú sa všetky nutričné kvality a aróma syra, sú chrumkavé a nemastné.

Verzie našich low carb groksov: Klasik, Pizza, Rozmarín, Mix semienok. Low carb Groksi 

syrovy snack groksi lowcarb

6.low carb Chrumkavé guličky 

Tieto lowcarb guličky sú chutnou náhradou chrumiek alebo iných slaných nerestí. Krehké sójové chrumkavé guličky s jemnou príchuťou kyslej smotany a cibule. Guličky môžete jesť samostatne alebo ich môžete pridať do zeleninového šalátu či vlastnej zeleninovej polievky. 

Lowcarb chrumkavé guličky


chrumkave gulicky lowcarb potraviny

7. low carb čokoládové cukríky

Nízkokalorické a nízkosacharidové cukríky s čokoládovou príchuťou s vyšším podielom bielkovín. Po zjedení tejto čokolády nemusíte mať žiadne výčitky. Cukríky sú vhodné aj pri keto diéte alebo pre diabetikov. 

Lowcarb čokoládové cukríky

 cokoladove cukriky

8. low carb čokoláda s nugátovou náplňou

Pre milovníkov čokolády a príležitostných večerných pojedačov čokolády. Máme čokoládu z ktorej nepriberiete. Low carb čokoláda má veľmi málo cukru a chutí výborne. Vychutnajte si fantastickú chuť čokolády s nugátovou náplňou aj pri diéte. Kvalitná proteínová čokoláda! Odporúčame vyskúšať.

Low carb mliečna čokoláda s nugátovou náplňou

 low carb mliečna čokoláda

9. low carb Proteínový chlieb

Vychutnajte si obľúbený low carb chlieb od našich bratov čechov, ktorý má nízky podiel sacharidov. Je ľahučký, chutný a môžete ho jesť v akejkoľvek fáze diéty. Skvelý pre diabetikov aj športovcov, či ľudí, ktorý sa držia keto diéty.

  • vysoký obsah vlákniny
  • nízky obsah sacharidov
  • vysoký obsah bielkovín

Low carb proteínový chlieb

low carb chlieb

 

10. low carb Proteínové pralinky

Protein Truffle je jedinečná, ručne upečená proteínová maškrta, ktorá obsahuje až 12 g proteínu. Okrem srvátkového proteínového izolátu sa v nej nachádza aj hydrolyzovaný srvátkový proteín a micelárny kazeín. Jednou z jej hlavných ingrediencií je niekoľkokrát ocenený proteín - TPW Whey Protein. Protein Truffle je sladený iba prírodnými sladidlami. Má 13,2g sacharidov na 100g a z toho cukry len 0,9g.

Low carb proteinové pralinky

Protein Truffle 40 g - TPW

 

Všetky ďalšie lowcarb potraviny nájdete v našom eshope v sekcii nízkosacharidové potraviny. Tešíme sa na vaše objednávky. Našu výdajňu tovaru nájdete v Bratislave na Ružomberskej 6.